nakon utakmica

U Mostaru došlo do sukoba policije i hrvatskih navijača

sukob navijača, mostar
Nino Strmotić
12.11.2011.
u 11:17

U neredima je sudjelovalo oko 150 navijača koji su policajce gađali kamenjem i bocama.

U centru Mostara nakon kvalifikacijskih utakmica za Euro 2012. došlo je do sukoba između hrvatskih navijača i policije.

U neredima je sudjelovalo oko 150 navijača koji su policajce gađali kamenjem i bocama. Srećom, u incidentu nije bilo ozlijeđenih, izvijestila je policija.

Nakon utakmice grupa hrvatskih navijača okupila se na Starom igralištu, pa su krenuli prema kružnom toku Rondo gdje su se sukobili s policijom. Policiji su u pomoć priskočili i specijalci, pa su veći neredi spriječeni.

Osim policajaca napadnut je i televizijski snimatelj kojem su napadači pokušali oteti kameru. Kako prenose Nezavisne novine, načelnik Kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Srećko Bošnjak rekao je kako je napadač na snimatelja identificiran, ali tijekom cijelog sinoćnjeg incidenta nitko nije priveden.

Bošnjak je također rekao kako je u Rami došlo do sukoba dvije navijačke skupine, u kojemu je sudjelovalo manji broj osoba, a razbijen je jedan kafić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

AN
Ante1956
23:31 12.11.2011.

Ne mogu da razumijem jer igrala je Hrvatska protiv Turske sto je tu zajednicko.Ah zaboravio sam da su bosnjaci samozvani poturice .Zamijeram Katolickoj kao i Pravoslavnoj crkvi zasto ne otvore knjige u kojima je upisano ime prezime svih koji su izasli iz svetonazora jedne i druge vijere i usli u islam.Knjige postoje samo treba hrabrosti da ih objave .

SW
swe30
10:07 13.11.2011.

ovdje niko ne spominje bosnjake, ovdje se spominju hrvatski navijaci u bosni i hercegovini koji su se sukobili sa policijom, do sukoba je doslo kad su posli prema bosnjackim naselju, dali je ih mozda bilo potrebno da se pusto pa mozda da ubiju nekoga ili necijo dijete neduzno. sto se mene tice dao bih policiji puno pravo da polomi svaku kost onome ko pravi nerede poslije svake utakmice nije vaznio bosnjak ili hrvat, to je uvijek ista grupa navijaca koja pravi probleme na utakmicama i poslije njih. doslo je dotle da samo budale idu na utakmice da vise covjek se nesmije da usudi da ide sa djecom da gleda sport. jer sve se pokusava da okrene na nacionalnu stranu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?