Facebook prosvjedi

U Osijeku negoduje tisuću ljudi, napadnut fotoreporter Pixsella

prosvjed branitelji (1)
Željko Lukunić/Pixsell
26.02.2011.
u 14:51

Prosvjednici trenutačno defiliraju ulicama skandirajući Vladi, a obračun sa fotoreporterom imali su pred zgradom HDZ-a gdje su ga petorica mladića napala i raskrvarila mu lice

U Osijeku se, izvan svih očekivanja, do 14 sati na facebook prosvjedu okupilo čak tisuću ljudi. Opremljeni transparentima i skandirajući "Lopovi, lopovi, lopovi"sa Trga Ante Starčevića krenuli su prema zgradi u kojoj su smještene prostorije osječkog HDZ-a. Zgradu su izgrudali snijegom te pokušali skinuti ploču s HDZ-ovim natpisom no to ipak nisu uspjeli jer ih je policija spiječila.

Ondje je došlo i do incidenta u kojem je stradao fotoreporter agencije Pixsell. Dok je obavljao svoj posao i fotografirao prosvjednike jedan od njih ga je stalno gađao snijegom. Kada ga je fotoreporter na to upozorio, na njega su doslovno "skočila" još petorica mladića. U naguravanju je zadobio nekoliko udaraca u glavu i tijelo te mu je raskrvavljeno lice.

Inače, Ivan Lončar ispred organizatora poderao je, prožvakao te potom ispljunio sliku Vlade još na Starčevićevom trgu, a prosvjednici su trenutačno defiliraju ulicama tražeći ostavku Vlade.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?