tragedija u indiji

U požaru putničkog vlaka u Indiji poginulo najmanje 47 osoba

'Firefighters Putting Out a Fire ca. 2001'
''
30.07.2012.
u 07:31

Putnički vlak vozio je na relaciji Chennai – Delhi, a u trenutku požara u vagonu su bila 72 putnika. Njih 28 je ozlijeđeno te su zbrinuti u lokalnim bolnicama

Najmanje 47 ljudi poginulo je u požaru putničkog vlaka u indijskoj državi Andhra Pradesh na jugoistoku zemlje. Jedan se vagon vlaka Tamil Nadu Expressa koji je putovao na relaciji Chennai – Delhi zapalio, a razlog požara još je nepoznat, javlja BBC.

Potvrđeno je da su u vagonu u trenutku požara bila 72 putnika, a požar je buknuo kada je vlak prolazio kraj stanice Nellore koja je udaljena oko 500 kilometara od Hyderabada, glavnog grada države. Još je 28 putnika ozlijeđeno te su zadržani na liječenju u lokalnim bolnicama.

Lokalni dužnosnici kažu kako postoji mogućnost da kratki spoj uzrok požara. Požar je buknuo oko 4.20 sati po lokalnom vremenu, a većina putnika u tom je trenutku spavala.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije