TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginula dvojica mladića iz Livna

policija
Sanjin Strukić/Pixsell
12.06.2010.
u 19:39

Glasnogovornik Uprave policije MUP-a HBŽ-a Ivica Vrdoljak rekao je kako su mladići stradali usljed pada sa motora marke "jamaha

Dvadesetogodišnji Tomislav Krišto i 19-godišnji Ivan Bartulović, obojica iz Livna poginuli su u sprometnoj nesreći koja se dogodila na dionici magistralnog puta Glamoč - Livno, na području glamočke općine, potvrđeno je iz MUP-a HBŽ-a

Glasnogovornik Uprave policije županijskog MUP-a Ivica Vrdoljak rekao je kako su mladići stradali usljed pada sa motora marke "jamaha", nakon što su, vjerovatno zbog neprilagođene brzine, sletjeli sa puta.

Vrdoljak je potvrdio kako su uviđaj na mjestu nesreće, koja se dogodila oko ponoći, izvršili pripadnici Policijske postaje i Hitne pomoći Doma zdravlja u Glamoču.

Tijela stradalih mladića prevezena su u Županijsku bolnicu "Fra Mihovil Sučić" u Livnu, gdje će biti izvršena obdukcija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije