Momčad s Pecare

U Širokom se pripremaju kao da se utakmica igra

Široki
19.10.2013.
u 12:22

Momčad bez bolesnoga Ješe i umornog Marića, sa Soldom na golu, oporavili su se Brazilac Wagner, Špikić i Zakarić

Jučer u 13 sati nogometaši Širokoga Brijega održali su posljednji trening pred put u Banja Luku, gdje večeras (19 sati) igraju derbi protiv vodećeg Borca, koji im bježi golemih deset bodova.

Ne osvrću se na probleme

Iako su Banjalučani u brojnim problemima, trener Slaven Musa na to se ne osvrće: - Borac je momčad s puno vrlina, što pokazuju njegovi rezultati i mjesto na ljestvici. Ali, imaju i oni svojih slabih strana koje ćemo pokušati iskoristiti. Prvi cilj je odigrati dobro, pa iz takve igre polučiti povoljan rezultat, a to je pobjeda kojoj ćemo težiti. U stanci smo dobro radili. Wagner, Zakarić i Špikić su zaliječili ozljede. Vidjet ćemo nakon posljednjeg treninga je li i Ćorić zdrav. On je imao problema s bolovima u leđima. Isti problem muči Ješu, koji je propustio dva treninga, pa možda neće ni putovati u Banja Luku. Mirko Marić vratio se iz Švedske, gdje je u šest dana odigrao tri utakmice za U 19 reprezentaciju BiH. Sigurno je malo umoran, pa ni on neće na put. Moguće da u nedjelju odigra za juniorski sastav protiv Slavije poluvrijeme. Na njega računamo u srijedu u prvom susretu osmine finala Kupa BiH protiv Radnika. Vjerojatni sastav mogao bi biti: Soldo – Blaić, I. Džidić, Špikić, J. Barišić – Landeka, Ivanković – Ćorić (Ljubić), Wagner, Zakarić – Kordić. No, možda Musa “iskemija” koju promjenu, vodeći računa da su J. Barišić, Zakarić i Kordić opterećeni s po dva žuta kartona.

Jača konkurencija

Na turniru u Vukovaru zapaženo su odigrali Zadro i Šilić, a u konkurenciji su još Bilobrk, Marković, Kožul, Plazonić i I. Barišić. Posljednji susret na Pecari, koji su Širokobriježani dobili 4:0 pamtit će se po topničkoj kanonadi napadača Krešimira Kordića, strijelca sva četiri pogotka. Prošle jeseni u Banja Luci bilo je obostrano “posno” – 0:0. Sezonu ranije oba su susreta završila neodlučeno (1:1 na Pecari, 0:0 u Banja Luci), a u sezoni 2010/11. bilo je posebice uzbudljivo. Širokobriježani su slavili na banjalučkom Gradskom stadionu (3:2), Borac uzvratio 2:1 pobjedom na Pecari. Kad bismo još “zaplovili” u prošlost, našli bi kako je uvijek bilo uzbudljivo i rezultatski neizvjesno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije