zbogom drago

U Slatini pokopan Večernjakov novinar Dragutin Šantoši

'za doroteju jendric - pod- 031203- slatina  - drgutin santosi, novinar i voditelj dopisništva Virovitica - Slatina  snimio:dragutin santosi'
'dragutin santosi'
18.09.2012.
u 16:02

Mi koji smo prošli izvještavanje rata imali smo uzrečicu među kolegama "Ne daj Bože da postaneš vijest". Ti si, Drago, nažalost jučer postao vijest, kazao je Goran Ogurlić

Nekoliko stotina Slatinjana i brojni kolege novinari oprostili su se danas na mjesnome groblju od preminulog novinara Večernjeg lista Dragutina Šantošija, koji je jučer nesretno stradao radeći svoj svakodnevni posao.

Dirljivim riječima od kolege se oprostio glavni urednik Večernjeg lista Goran Ogurlić.

– Drago, nikad nisam mislio da ćemo se ovako opraštati. Mi koji smo prošli izvještavanje rata imali smo uzrečicu među kolegama "Ne daj Bože da postaneš vijest". Ti si, Drago, nažalost jučer postao vijest – kazao je Ogurlić i dometnuo da kada će se jednog dana pisati udžbenik iz novinarstva kao odgovor na pitanje što je novinar treba staviti Draginu sliku, njegove fotografije i tekstove. Kolega Šantoši, također je istaknuo Ogrulić, nije bio samo dobar novinar nego i velik čovjek.

Dragutin Šantoši je bio jedan od najvrsnijih reportera koje je Večernji list ikada imao i njegov gubitak težak je udarac za našu redakciju. U velikoj tuzi iza njega su ostali supruga i dvoje djece. Bili su pogođeni i svi kolege iz Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogoraske županije što se moglo iščitati iz njihovih tužnih lica na pogrebu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?