htjela k vučiću

U zgradu srpske Vlade ušetala s pištoljem i prijetila samoubojstvom

'Za UNU 081208 Aleksandar Vucic, srpski radikal u posjetu zadarskom zaledju Photo: Dino Stanin/Vecernji list'
Dino Stanin/Vecernji list
21.12.2012.
u 14:59

Nesretna žena u zgradu Vlade ušetala s pištoljem u kaputu. Namjerevala je potražiti pomoć od potpredsjednika Vučića, no uočili su je pripadnici osiguranja koji su je potom pretražili s detektorom za metal

Prava drama odvijala se u petak ujutro kod ulaza u zgradu srpske Vlade gdje je 54 - godišnja Ljiljana M. zaprijetila samoubojstvom ako je ne puste k Aleksandru Vučiću.

Blic piše da je nesretna žena u zgradu Vlade ušetala s pištoljem u kaputu. Namjerevala je potražiti pomoć od potpredsjednika Vučića, no uočili su je pripadnici osiguranja koji su je potom pretražili s detektorom za metal. Kada je u džepu njena kaputa otkriven pištolj, zaštitari su pozvali svog šefa koji je Ljiljani oduzeo oružje te je odveo na razgovor u svoj ured. Uskoro su pristigli i policajci koji su je priveli u postaju Savski Venac.

Protiv nje slijedi kaznena prijava zbog ilegalnog nošenja oružja. Blic piše da će ženi biti pružena iliječnička pomoć, Naime, ustanovljeno je da joj je prije tri godine ubijen sin te da se na očajnički potez odlučila jer je nezadovoljna radom nadležnih ograna oko riješavanja slučaja njegova ubojstva.

>>Vučić: Pristupanje EU ostaje jedan od najvažnijih ciljeva Srbije

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?