Samoubojstvo

Ubio se u 101. godini jer se nije više mogao baviti sportom

vittorio colo
masterathletics.com
10.09.2012.
u 11:26

Vittorio Colò, rođen 9. studenoga 1911. godine u mjestu Riva del Garda, stalno se bavio sportom i sudjelovao na natjecanjima

RIM – U studenome je trebao proslaviti svoj 101. rođendan, ali Vittorio Colò, višestruki atletski pobjednik i rekorder u natjecanjima za starije od 65 godina, ubio se pištoljem jučer u crkvi u Milanu.

Nije mogao podnijeti prestanak natjecanja koja je napustio u svojoj 95. godini. Ušao je u crkvu Santa Maria Nascente u Milanu i ispalio si metak u glavu.

Vittorio Colò, rođen 9. studenoga 1911. godine u mjestu Riva del Garda, stalno se bavio sportom i sudjelovao na natjecanjima. Nositelj je više rekorda za starije od 65 godina i starije od 90 godina.

Bio je svjetski prvak u dekatlonu u Durbanu kada je imao 86 godina, a 2004. u Sindelfingenu, u Njemačkoj, u natjecanjima za starije od 90 godina, osvojio je četiri zlata: skok u dalj (3,93 metra), troskok, skok u vis i u utrci na 60 metara.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije