UBIO SUPRUGU

Ubojica pobjegao policiji nakon što je ispitan

\'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika\'
Željko Hladika/PIXSELL
16.04.2012.
u 13:51

Policija je odmah uhitila Darka R. i odvela ga na kriminalističku obradu, ali je on jutros oko 2 sata pobjegao iz policije

Policija traga za Darkom R. (28) iz Novog Grada osumnjičenim za ubojstvo nevjenčane supruge Ernestine Jojić (33). Tragedija se dogodila sinoć oko 23.15 sata u ulici Vidovdanska u stanu u kome su živjeli osumnjičeni i supruga. Policija je odmah uhitila Darka R. i odvela ga na kriminalističku obradu, ali je on jutros oko 2 sata pobjegao iz policije.

\"Nezavisne\" saznaju da su u čitav slučaj uključeni inspektori iz Banja Luke koji su otišli u Novi Grad, kako bi između ostalog ispitali okolnosti pod kojima je pobjegao osumnjičeni ubojica. Teško ranjena Ernestina Jojić danas oko 1.30 sata iza ponoći preminula je u bolnici u Prijedoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?