"ljubavna priča"

Učitelj priželjkuje izručenje da bi bio bliže 15-godišnjakinji

Megan Stammers
CCTV
01.10.2012.
u 08:23

Zaljubljeni par osam je dana uspio izbjegavati uhićenje jer je 15-godišnja Megan putovala s putovnicom Forrestove supruge Emily

Jeremy Forrest, 30-godišnji učitelj koji je uhićen nakon osam dana skrivanja s 15-godišnjom učenicom Megan Stammers, nestrpljivo iščekuje povratak iz Francuske u Britaniju kako bi bio što bliže "onoj koju voli".

- Budimo jasni, Jeremy Forrest nije perverznjak. Njegova priča je priča o ljubavi i strasti koja vjerojatno nikada neće nestati. On je vrlo uzrujan što je njegova ljubavna priča ovako brutalno prekinuta - kazao je učiteljev francuski odvjetnik Daniel Lalanne.

>>Djevojčica nakon bijega s profesorom opet sa obitelji

Zaljubljeni par osam je dana uspio izbjegavati uhićenje jer je 15-godišnja Megan putovala s putovnicom Forrestove supruge Emily, donosi Daily Mail, a on ih je u hotele u Bordeauxu prijavljivao pod lažnim imenima. U Francuskoj je pokušavao pronaći i posao pretvarajući se da je zapravo 28-godišnji Jack Francis Dean, glazbeni novinar.

Podsjetimo, Jeremy Forrest i Megan Stammers, 20. rujna prešli su trajektom iz Britanije u Francusku, a istraga je pokazala kako su u Bordeaux stigli dan kasnije. Konobarica kafića u kojemu je Forrest tražio posao, inače porijeklom Britanka, prepoznala je par i prijavila ih britanskoj policiji. Kada se učitelj vratio na razgovor za posao pratili su ga francuski i britanski policajci u civilu koji su ga kasnije i uhitili.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?