HSP

Ukinut HSP Busovača zbog koalicije sa SDP-om BiH i SDA

hsp bih
VL FOTO
06.02.2011.
u 14:39

Iz HSP-a Busovača su pozvali vodstvo da ide u koaliciju s hrvatskim strankama umjesto s bošnjačkim.

Vodstvo HSP-a Busovača ugasilo je podružnicu stranke u ovoj općini protiveći se odluci čelništva HSP-a BiH da bude u koaliciji s bošnjačkim strankama SDP-om i SDA.

- Za daljnji nastavak konfuzije i odlazak vodstva naše stranke na pregovore s nespojivim ideologijama, tj. sa SDA i samozvanim multinacionalnim SDP-om, mi koji smo htjeli naći alternativu i utočište pravde u HSP-u, svu onu principijelnost i snagu te nacionalnu svijest koju dosad nije pokazala nijedna hrvatska stranka u BiH, to NE PODRŽAVAMO!, ističe se u proglasu HSP-a Busovača.

Dodaje se da ovim izborima HSP nije dobio potporu Hrvata. - Ništa nam ne ide u prilog i ne daje za pravo da pod svaku cijenu sudjelujemo u vlasti. Smatramo da nije mudar potez koji je vodstvo naše stranke napravilo i mi ne dijelimo takvo mišljenje, dodaje se. Iz HSP-a Busovača su pozvali vodstvo da ide u koaliciju s hrvatskim strankama umjesto s bošnjačkim.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bucalo
bucalo
18:16 06.02.2011.

gledam ove ljude u vodjstvu , svaka cast a ja mislim da je ovo samo kontra jednog covika,vecina zna tko je taj a on sad zivi u zg, koji nas je sve zajebo i sad nece nitko da stane a narod-raja tko i je.e

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?