prijeti mu zatvor

Unuk (29) udarcima šakama pokušao ubiti 80-godišnju baku

'23.12.2012., Belisce - Brat i sestra ubijeni su u krvavom obracunu u Kozarcevoj ulici u Beliscu nedaleko od Osijeka . Druga sestra ranjena je u pucnjavi, a ubojica je njezin bivsi suprug. Policija ga
'Davor Javorovic/PIXSELL'
03.01.2013.
u 20:14

Nasilnik je u utorak navečer zbog narušenih obiteljskih odnosa fizički napao te šakama i rukama po glavi i tijelu teško pretukao svoju 80-godišnju baku

Odlukom zamjenice državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu, kaznena prijava za nanošenje tjelesnih ozljeda protiv 29-godišnjaka iz Brodskog Stupnika nakon dodatnog kriminalističkog istraživanja prekvalificirana je u kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Stoga mu, bude li osuđen, prijeti kazna zatvora u trajanju od najmanje pet godina.

Podsjetimo, nasilnik je u utorak navečer zbog narušenih obiteljskih odnosa fizički napao te šakama i rukama po glavi i tijelu teško pretukao svoju 80-godišnju baku. Staričino zdravstveno stanje u međuvremenu se nije poboljšalo i liječnici u brodskoj bolnici i nadalje se bore za njen život.

>> Moleći pomoć za bolesnu majku, okrao 84-godišnju staricu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije