Cenzura

USKOK ispitao Ivića i Jarnjaka u istrazi o kupnji lokalnih medija

\'11.02.2011. Markov trg , Zagreb -  Redovita sjednica sabora, glasovanje o zakonskim prijedlozima, Ivan Jarnjak Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/Pixsell
13.05.2011.
u 09:15

Maček je istražiteljima otkrio da je zbog kupnje Osječke TV u Vladi održan sastanak na kojem su, uz Sanadera, bili Šeks i Barišić

USKOK je, neslužbeno doznajemo, ispitao bivšeg tajnika HDZ-a Ivana Jarnjaka i ministra Tomislava Ivića u vezi s istragom o HDZ-ovoj kupnji lokalnih medija u vrijeme Sanaderova mandata.

– Ni govora. Nisam bio u Gajevoj – kazao nam je jučer Ivan Jarnjak. Podsjetimo, zagrebački odvjetnik Pero Lozica, blizak bivšem glasnogovorniku Vlade i HDZ-a Ratku Mačeku, za svog je svjedočenja istražiteljima opisao na koji je način te pod kojim uvjetima kupljen Hrvatski list. Kazao je da mu je Maček predao 416 tisuća eura, koje mu je navodno po nalogu Sanadera donio Mladen Barišić, bivši šef Carine i rizničar HDZ-a.

Inače, Ratko Maček je istražiteljima otkrio da je zbog kupnje Osječke televizije u Vladi održan sastanak na kojem su, uz tadašnjeg premijera, bili Vladimir Šeks i Mladen Barišić. Potpredsjednik Sabora, koliko se zna, još nije ispitan.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?