SKUPŠTINA

Usvojen godišnji izvještaj o radu Elektroprivrede HZ HB

skupština
VL FOTO
03.06.2010.
u 13:38

Također, usvojen je i trogodišnji plan poslovanja, te Plan poslovanja za 2010. godinu

Na zasjedanju devete po redu Skupštine JP Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar, jednoglasno je usvojeno Godišnje izvješće o poslovanju poduzeća za 2009. godinu koje uključuje financijsko izvješće revizora, Nadzornoga odbora i Odbora za reviziju.

Usvojen je i trogodišnji plan poslovanja, te Plan poslovanja za 2010. godinu. Predstavnik većinskoga državnog kapitala poduzeća koji je predsjedavao Skupštinom, opunomoćenik federalnoga ministarstva energije, rudarstva i industrije Tarik Begić, izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima poslovanja JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar.

Pohvalio je čvrsto opredjeljenje Uprave poduzeća da i nadalje, bez obzira na sve probleme u okruženju, nastavi raditi sa istim planskim orijentacijama koje su i rezultirale iznimnim poslovnim ostvarenjima. Posebice je čestitao na realizaciji višenamjenskoga projekta, novoizgrađenoj hidroelektrani HE Mostarsko blato, koja je nedavno puštena u probni rad.

Nastavak sjednice Skupštine zakazan je za 18. lipnja 2010. godine, kada će se raspravljati o drugim temama koji su na dnevnom redu. Inače, EP HZ HB već nekoliko godina bilježi pozitivne rezultate poslovanja, unatoč svim poteškoćama sa kojima se susreću. Pozitivno poslovanje rezultiralo je i kvalitetnijim radom, te napretkom u uslugama koje nudi EP HZ HB. Treba reći kako ovogodišnje vremenske prilike, tj. obilne padaline pružaju mogućnost za povećanu proizvodnju struje, tako da se očekuje kako će i ova godina biti zaključena u pozitivnom poslovnom ozračju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?