Srebrnjak

Vaha živi u Cro Copovu stanu, plaća mu 1500 eura mjesečno

\'11.09.2010., Poljud, Split - Nogometna utakmica 7. kola Prve HNL, NK Hajduk - NK Dinamo. Trener Dinama Vahid Halihodzic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
20.09.2010.
u 07:56

S obzirom na plaću od 900 tisuća eura godišnje, Halilhodžiću neće biti problem platiti, ali ne bi mu bilo pametno kasniti.

Dinamov trener Vahid Halihodžić i izvan kluba ima jakog gazdu. A taj je baš doslovno jak! Naime, stanodavac mu je najjači Hrvat Cro Cop! Obilazeći stanove koji se nude, Halihodžić je izabrao onaj na Srebrnjaku koji je odlučio iznajmljivati Mirko Filipović.

S obzirom na godišnju plaću od oko 900.000 eura, Halihodžiću nije problem mjesečno izdvajati 1500 eura (dakako, plus režije), samo mora paziti da u tome bude redovit jer se s ovim stanodavcem nije za šaliti. Mirko inače živi u kući iznad Gajnica, a u njegovu stanu na Malešnici živi njegov bivši suvježbač Igor Pokrajac.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije