Dva glasa

Varaždinci glas daju Štimcu jer im je obećao kamp

'11.10.2010., Split - Igor Stimac slikan na Znjanu povodom velike reportaze koju radi vecernji list Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
21.11.2010.
u 10:42

Za razliku od županijskog saveza, varaždinski prvoligaš još je neodlučan kojoj se strani prikloniti, a čak je i skloniji Markoviću

Varaždinci su odlučili. Dva glasa predstavnika Nogometnog saveza Varaždinske županije otići će na stranu Igora Štimca.

– U izboru Igora Štimca rukovodili smo se programom rada izabranog kandidata, planiranim ulaganjima u nogometnu infrastrukturu u Varaždinskoj županiji, zatim u zastupljenost nogometnih djelatnika iz našeg ŽNS-a u strukturama HNS-a, kao i nepostojanju želje sadašnjeg predsjednika Vlatka Markovića za neophodnim promjenama u strategiji, vođenju i operativnom funkcioniranju saveza – zajednički je stav članova Izvršnog odbora varaždinskog ŽNS-a, čije je simpatije Štimac pridobio posljednjim obećanjem, da će u slučaju dolaska na mjesto predsjednika, u Varaždinskim Toplicama sagraditi reprezentativan nogometni kamp.

I u varaždinskom slučaju Štimac je odlučio doći do glasova mimo najjačeg nogometnog predstavnika u županiji, Nogometnog kluba Varaždina. Varaždinski prvoligaš i dalje je neodlučan kojoj se strani prikloniti.

Ovotjedni susret predstavnika NK Varaždina i Zorana Mamića u Zagrebu jasno pokazuje da je prvoligaš ipak skloniji Markoviću. Tim više što izvori bliski klubu potvrđuju da je Dinamo Varaždincima ponudio i dugoročnu suradnju vezanu uz kupnju nekoliko mladih varaždinskih nogometaša.

U tom svjetlu i Dinamova spremnost da za Josipa Brezovca izdvoji i do milijun eura ne zvuči nemoguće.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije