GOSPODARSTVENIK GODINE

Amir Gross Kabiri: M. T. Abraham Group nastavit će ulagati u ovu perspektivnu zemlju

27.05.2022.
u 20:47

Gospodarstvenika godine proglasio je Miro Džakula, ravnatelj Uprave za neizravno oporezivanje BiH, a laureat je Amir Gross Kabiri, izraelski biznismen na čelu M. T. Abraham Group, koji je podigao Aluminij iz pepela, utrostručio proizvodnju, a radnici su vraćeni na posao.

- Bosna i Hercegovina ima ogroman potencijal da bude vodeći gospodarski pokretač u balkanskoj regiji. S vizijom i proračunatim odvažnim odlukama, pod mojim vodstvom, M. T. Abraham Group nastavit će ulagati u ovu perspektivnu zemlju jer smatramo da ništa ne može spriječiti našu odlučnost i vjeru u stvaranje bolje budućnosti za njezine građane. Budućnost pripada onima koji iniciraju, stvaraju i vode, stoga potičem bistru mladu generaciju da se ne boji preuzimanja inicijative jer, zahvaljujući vašoj kreativnosti i mudrosti, ova će zemlja razviti vlastitu ekonomsku silu. Hvala vam i Bog vas blagoslovio - poručio je Kabiri zahvalivši uredništvu Večernjega lista na velikoj časti koja mu je ukazana dodjelom nagrade za gospodarstvenika godine.

M. T. Abraham Group od uništenog hercegovačkog giganta u Mostaru stvorio tvornicu Aluminij Industrija te zaposlio, investirao i proširio poslovanje. Najveći izvoznik i uvoznik. Otvara suvremenu galeriju u koju će donijeti djela najpoznatijih svjetskih umjetnika. Generalni sponzor Zrinjskog, nogometnog prvaka BiH.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije