večernjakov pečat dariva čitatelje

Antonela Barbarić dobila nagradno putovanje u Jordan

VL
Autor
Željko Andrijanić
22.05.2018.
u 08:35

Na 17. Večernjakov pečat spušten je zastor, ali i dalje je događaj godine glavna tema u javnosti, ne samo u bosanskohercegovačkoj, nego i puno šire. Uz Ocjenjivački sud koji ima glavnu riječ, svoje prijedloge slali su i čitatelji Večernjeg lista BiH, kako putem tiskanog izdanja, tako i putem društvenih mreža kako bi pomogli pri izboru najboljih. Deseci tisuća prijedloga pristigli su u redakciju, a oni koji su poslani preko kupona koji je izišao u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH sudjelovali su u nagradnoj igri. Večernjakov pečat najsretnije je darivao putem u Jordan, zatim s pet poklon paketa Elektroprivrede HZ HB, s pet poklon paketa HT-a Mostar te s pet poklon paketa HP-a Mostar, a za sretne čitatelje pripremljeno je i 10 knjiga “Urednikov pečat” Joze Pavkovića, glavnog urednika Večernjeg lista BiH i direktora Večernjakova pečata.

Tako, nakon izvučenih kupona, u Jordan putuje Antonela Barbarić iz Žepča.

Poklon pakete Elektroprivrede HZ HB dobili su Hasiba Jašić iz Čelinca, Josip Lovrić iz Širokog Brijega, Mara Pavlović iz Busovače, Marijana Marić iz Mostara te Boris Grgić iz Zagreba.

Što se tiče dobitnika poklon paketa HT-a Mostar sretne ruke su bili Marinko Domić iz Nove Bile, Mevla Rizvić iz Sarajeva, Antea Miloloža iz Livna, Azra Delalić iz Sanskog Mostar te Vukovarac Božidar Markotić.

Poklon pakete HP-a Mostar odlaze u ruke Damira Štimca iz Ogulina, Adnana Malića iz Sarajeva, Nikice Petrovića iz Busovače, Zdenke Ravlije iz Čapljine i Franje Jelovića iz Zenice.

Među sretnim dobitnicima knjige “Urednikov pečat” su Pavel Cihlar iz Banje Luke, Valent Tkalčić iz Zagreba, Venka Bagarić iz Tomislavgrada, Amina Tahirović iz Viteza, Ivo Mikić iz Orašja, Belma Brović iz Sarajeva, Želimir Miklić iz Karlovca, Vesna Mance iz Zagreba, Ernest Džakula iz Stoca i Ivan Gorski iz Karlovca.

Sretnim dobitnicima poklon paketi i knjige će doći na adresu koja se nalazi na kuponima pristiglima u redakciju Večernjeg lista BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije