Osoba godine u svijetu

Eric Nelson: Ovo je još jedan simbol dubine naših odnosa

28.05.2021.
u 22:43

Jozo Pavković, direktor i utemeljitelj manifestacije Večernjakovog pečata proglašava Osobu godine u svijetu. Očekivano, to je Joe Biden, najmoćniji svjetski dužnosnik koji jača kolijevku demokracije, a veliki je prijatelj BiH. U njegovo ime govor je održao i obratio se bh. javnosti Eric Nelson, američki veleposlanik u BiH.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo prihvatiti ovu nagradu uime predsjednika SAD-a. Prijateljstvo i uzajamno razumijevanje između naših dviju zemalja traju desetljećima. Ovo je još jedan simbol dubine naših odnosa. Sjedinjene Države jesu i bit će istinski prijatelj i saveznik građana Bosne i Hercegovine. Predsjednik Biden i njegova administracija nastavit će podržavati BiH kao neovisnu, suverenu i demokratsku državu koja je na putu k euroatlantskoj zajednici. Uime Sjedinjenih Država, hvala vam za čast koju ste nam ukazali - kazao je Nelson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije