Uspjeh godine

Izet Bučo: Hvala Večernjem listu što su u mojoj rodnoj domovini prepoznali moj uspjeh

28.05.2021.
u 21:17

Pečat za Uspjeh godine pripao je Izetu Buči, bh. oskarovcu, kralju vizualnih efekata u Hollywoodu, koji se filmom “1917.” vinuo do zvijezda. Dobitnikom ga je proglasio Enis Bešlagić, jedan od najboljih glumaca na ovim prostorima, koji je bio Osoba godine u BiH za 2015.

- Iskoristit ću priliku kako bih zahvalio za sve ove godine Večernjakovu pečatu što promovira vrijednosti ljudi koji su zaboravljeni ili su na marginama života, a stvaraju uspjehe kojima se dičimo i ponosimo. Tako se ponosimo i čovjekom koji je dobio Oscara prošle godine za film “1917.”. To je Izet Bučo, kralj vizualnih efekata - kazao je popularni Enis dodavši kako je Bučo specijalne efekte osjetio sam na svojoj koži.

“Preko trnja do zvijezda” njegov je životni put. Zbog gelera u glavi i drugih teških ozljeda bio je na rubu smrti. Evakuiran iz ratnog Goražda do Velike Britanije, nakon brojnih operacija, oporavlja se, postaje majstor za 7. umjetnost. U Hollywoodu radi na “Piratima s Kariba”, “Nemogućoj misiji”, “Kralju lavova”...

Iz Londona se javio Izet Bučo: - Hvala Enisu na ovako emotivnim riječima poslanim iz Narodnog pozorišta u Sarajevu. Posebna mi je čast što me je jedan ovako veliki glumac proglasio pobjednikom. Hvala Večernjem listu i što su u mojoj rodnoj domovini prepoznali moj uspjeh te mi dodijelili Pečat za timski osvojenoga Oscara za vizualne efekte u filmu Sama Mendesa “1917.”. Čestitam i ostalim kandidatima na njihovim veličanstvenima djelima - kazao je Bučo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije