Večernjakov pečat

Mažoretkinje će i ovogodišnju manifestaciju činiti posebnom ​

11.05.2017.
u 11:05

Idućeg četvrtka programom na crvenom tepihu počet će tradicionalni Večernjakov pečat, izbor osoba godine u BiH. Samo tjedan dana ostalo je do jedne od najznačajnijih društvenih manifestacija, a direkcija Večernjakovog pečata vrijedno radi kako bi tog datuma sve funkcioniralo na najbolji mogući način.

A cjelokupan program na Večernjakovom pečatu počet će u 20.00 sati. Već tada će od zgrade Večernjeg lista prema dvorani “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru krenuti limena glazba koju će plesom uveličati najbolje plesačice Bosne i Hercegovine.

Mažoretkinje Širokog Brijega, Mostara, Gruda i Tomislav grada dodatno će uljepšati noć glamura na Večernjakovom pečatu. Nakon njihovog defilea, u 20.35 sati počinje program na crvenom tepihu, već tada će oni koji dođu moći do svojih sjedećih mjesta kako bi zauzeli svoju poziciju i uživali u pogledu na najmoćniju pozornicu te večeri u BiH i zemljama okruženja, a vjerojatno u Europi i šire.

U 21.05 krenuti će izravan prijenost Večernjakovog pečata na BHRT-u i HRT-u, medijskim partnerima manifestacije. Na Večernjakovom pečatu, od glazbenika nastupit će Gibonni, Goran Karan, Giuliano, Nedžad Salković... Spektakl je uz ta imena zagarantiran, ali još je niz onih koji će svojom nazočnošću, svojim govorom, dati doprinos da Večernjakov pečat ponovno bude odličan i da BiH bude ponosna na njega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije