SPORTSKI USPJEH GODINE

Pečat izborniku Loji i ženskoj košarkaškoj reprezentaciji BiH

27.05.2022.
u 21:33

Sportski uspjeh godine proglasio je Danko Delibašić, sin košarkaške legende, pokojnog Mirze Delibašića, a dobitnici su Goran Lojo i ženska košarkaška reprezentacija BiH. Naime - s vrsnim izbornikom i najboljom košarkašicom svijeta ženska reprezentacija BiH zaigrala je na Euru i prvi se put plasirala na Svjetsko prvenstvo.

- Prekrasna večer, prekrasna manifestacija. Uz dobitnika me vežu sjećanja uz sport uz koji se moj otac upisao u povijest, a drugo jer sam zaposlenik BHRT-a koji s Večernjakom već godinama organizira ovu manifestaciju – kazao je Delibašić.

Izbornik Lojo javio se videoporukom iz Njemačke i poslao poruku preko Pečata.

 

- Pozdrav svim gledateljima i čitateljima Večernjeg lista. Jako sam ponosan i zahvalan na dodijeljenom priznanju meni i ženskoj košarkaškoj reprezentaciji BiH za sportski uspjeh godine. Ono što mogu obećati u svoje ime i u ime kompletne ženske košarkaške reprezentacije BiH da ćemo na prvom povijesnom sudjelovanju na Svjetskom prvenstvu koje nas očekuje krajem 9. mjeseca u Australiji pokušati sve da ostvarimo što bolji uspjeh i još jedanput obradujemo naciju – kazao je Lojo.

Goran Lojo već pet godina strpljivo gradi igru djevojaka koje su sve bolje pod koševima. Njihov uspjeh tim je veći ako se zna da za reprezentaciju BiH igra i Jonquel Jones s Bahama, zvijezda ženske NBA lige i najbolja na planetu. Bh. izabrana vrsta na prvenstvu Europe zaigrala je nakon više od dva desetljeća, a svi vjeruju i u njihov uspjeh na povijesnom nastupu među najboljim ekipama svijeta ove godine u Australiji.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije