večernjakov pečat

Posebno priznanje BHRT-u i HRT-u

28.05.2021.
u 22:06

Na pozornici Večernjakova pečata sastali su se mediji koji su giganti u dvjema državama BiH i Hrvatskoj. Radi se o Večernjem listu po mnogima najutjecajnijoj tiskovini na ovim prostorima i televizijskim veteranima i velikanima, državnim televizijama u BiH i Hrvatskoj, BHRT-u i HRT-u koje su na BHT1 i HTV2 prenosile 20. Večernjakov pečat.

Prošle godine BHRT je slavio 75. rođendan, dok ove godine BHRT slavi 95. rođendan radija i 65. rođendan televizije. Sve to bila je prilika da posebno priznanje Večernjakovog pečata ode u ruke dvojice generalnih direktora dviju televizija.

U studiju BHRT-a u Sarajevu šefica Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini Kathleen Kavalec priznanje je uručila prvom čovjeku BHRT-a Belminu Karamehmedoviću. U studiju HRT-a, generalnom direktoru Kazimiru Bačiću priznanje je uručio glavni urednik Večernjeg lista iz Zagreba Dražen Klarić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije