Večernjakov pečat

Razina kvalitete svake godine sve veća na radost milijunskog auditorija

11.05.2021.
u 07:03

Pripreme za finale manifestacije “Večernjakov pečat” u punom su jeku. Tko će jubilarni, 20. put ponijeti sa sobom prestižna priznanja, kako ona u kategorijama tako i ono konačno - za Osobu godine u BiH, mnogi s nestrpljenjem iščekuju.

Direkcija Večernjakova pečata i Ocjenjivački sud, kojima prijedlozi čitatelja Večernjaka svakodnevno pristižu, imaju pune ruke posla kako bi 28. svibnja sve funkcioniralo. “Dvadeseti za dvadesetu” - slogan je 20. Večernjakova pečata za koji je kampanja počela početkom prošlog tjedna objavom 150 nominiranih u kategorijama: Ponos BiH, koja se dijeli na Humanost, Pothvat i Uspjeh godine, zatim Politika, koju, uz domaće, čine i strani političari koji lobiraju za BiH, te Gospodarstvo, Sport, Kultura, Scena, Znanost i medicina, Religija..., a imena sve bolja od boljih.

Uz to, Večernjakov pečat priprema se i za svoju drugu emisiju pod nazivom “Bila je to 2020.”, gdje ćemo podsjetiti na sve što nam se događalo u prošloj, najtežoj poslijeratnoj godini kada je svijet utonuo u pandemiju, a koronavirus, nažalost, postao svakodnevica u ovoj zemlji.

Unatoč tome, Večernjakov pečat se i prošle godine održao te je zablistao u punom sjaju, poštujući sve epidemiološke mjere i čuvajući zdravlje svih koji su sudjelovali u prošlogodišnjoj, 19. manifestaciji.

O Večernjakovu pečatu govori se biranim riječima. Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić kazao je da je Večernjakov pečat godinama prepoznatljiv brend. - Nije lako svih ovih godina podizati letvicu kvalitete kao što to rade organizatori Večernjakova pečata. Godinama je to prepoznatljiv brend u BiH, a i šire - istaknuo je glavni ravnatelj.

I ove će godine Večernjakov pečat učiniti sve kaki bi i 20. put podigao letvicu kvalitete na radost milijunskog auditorija.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije