Predstavljanje kandidata

Večeras u 20 sati emisija “Ususret Večernjakovu pečatu” na BHRT-u

VL
Autor
Željko Andrijanić
23.04.2018.
u 08:00

Od 20 sati u programu BHRT-a emitirat će se emisija “Ususret Večernjakovu pečatu” voditelja Dževdeta Tuzlića. U njoj će poznati televizijski voditelj s gostima predstaviti 150 osoba nominiranih za Osobu godine u BiH.

O kandidatima i kategorijama u kojima su nominirani govorit će visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko, dekan Fakulteta političkih znanosti u Sarajevu Šaćir Filandra, sveučilišni profesor Miloš Šolaja, izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki, ministrica financija FBiH Jelka Milićević, odvjetnik i počasni predsjednik Matice hrvatske Mostar Josip Muselimović, predsjednik Židovske zajednice BiH i raniji laureat Večernjakova pečata Jakob Finci, generalni direktor BHRT-a Belmin Karamehmedović te direktor Večernjakova pečata Jozo Pavković.

Emisija će trajati sat i 30 minuta, a gledatelji ispred malih ekrana moći će se upoznati sa životopisima nominiranih za prestižno priznanje Večernjakov pečat. Ovo je prva emisija koja predstoji velikom finalu Večernjakova pečata, koje će se odigrati u dvorani HD “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru 14. svibnja ove godine. Večer prije same manifestacije na BHRT-u će se emitirati emisija “Bila je to 2017. godina”. Uz Večernjakov pečat, očekuju nas tri zanimljiva tjedna koja će završiti u ponedjeljak, 14. svibnja, kada ćemo doznati tko su laureati 17. Pečata, događaja godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije