14. svibnja bira se Osoba godine

Vrhunsko ozračje vlada pred Večernjakov pečat

VL
Autor
Željko Andrijanić
09.05.2018.
u 09:21

U ponedjeljak, 14. svibnja, od 20.30 zabljesnut će crveni tepih na Večernjakovom pečatu. Mažoretkinje Mostara, Širokog Brijega, Gruda, Tomislavgrada i Novog Travnika još će se jednom ujediniti kao Večernjakove mažoretkinje, te će uz limenu glazbu prodefilirati gradom i najaviti još jedan spektakl, 17. put zaredom.

Fotografije koje danas objavljujemo vraćaju nas u prošlost, u vrijeme kada je gospodarstvenik Mijo Brajković postao prvi laureat, osoba godine u BiH, a zatim su ga naslijedili kardinal Vinko Puljić, član Predsjedništva Dragan Čović, liječnik Emir Kabil, tenisač Ivan Ljubičić, predsjednik RS-a Milorad Dodik, Visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčák, ravnatelj SKB-a Mostar Ante Kvesić, pjevač Halid Bešlić, gospodarstvenik Franjo Rajković, pokojna časna sestra Lukrecija Mamić, politički predstavnici manjina Sejdić i Finci, pape Franjo i Benedikt XVI., gospodarstvenik i humanitarac Husejn Smajić, glumac Enis Bešlagić, te gospodarstvenik Marko Pipunić.

Izravan prijenos s crvenog tepiha počinje u 20.30 sati, dok je prijenos manifestacije i dodjele nagrada od 21 sat.

Kada se izredaju nagrade u kategorijama, 17. put netko će postati osoba godine.

Glazbeni dio će uveličati Mayca Teba, Jelena Rozga, Jelena Tomašević, David Temelkov i Divanhana.

Prijenos je na BHRT-u, HTV-u, TV KISS-u kao i na drugim televizijskim i radijskim postajama. Spektakl je po uzoru na ranije godine zajamčen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije