Poručio dos santosu

Velasquez: Naš rivalitet je završio, možda se sretnemo za 5 godina

Cain Velasquez (1)
Screenshot ufc.com
20.10.2013.
u 13:17

"Tko će mi biti idući protivnik zaista ne znam, ima nekoliko jako dobrih boraca u teškoj kategoriji"

Cain Velasquez potvrdio je svoj status aktualnog prvaka u trećoj po redu borbi koju je odradio protiv Juniora dos Santosa. Bila je to definitivno trilogija za pamćenje, meksičko-američki i brazilski borac ponudili su nam borbe o kojima će se godinama pričati, no do četvrtog meča neće doći.

Aktualni prvak u na konferenciji za medije pohvalio je svog suparnika Juniora dos Santosa, ali smatra da nema potrebe da njih dvoje ponovno skupa ulaze u kavez, barem ne u idućih nekoliko godina.

"Možda se on i ja opet sretnemo u borbi, ali tek tamo za negdje pet godina. Mislim da je ovom borbom za sada naš rivalitet završio", rekao je Cain.

"Zaista ne znam što bih rekao oko situacije u trećoj rundi kada meč nije zaustavljen. Ja nisam ni osjetio da me sudac tapša po leđima, trebao me je odvući."

"Tko će mi biti idući protivnik zaista ne znam, ima nekoliko jako dobrih boraca u teškoj kategoriji i vidjet ćemo tko će sljedeći dobiti status izazivača", dodao je Cain.

>>Odličan meč! Velasquez nokautirao Dos Santosa u petoj rundi!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?