Loš završetak godine

Veliki kiks Intera! Kod kuće samo remi sa davljenikom Genoom

'Inter Milan\'s Croatian forward Marko Livaja (R) celebrates with Argentinian teammate midfielder Esteban Matias Cambiasso after scoring during the UEFA Europa League football match between Inter Mila
'GIUSEPPE CACACE'
22.12.2012.
u 14:37

Poveli su gosti u 77. preko Immobilea, a crno-plave je od poraza spasio Cambiasso u 85. minuti.

Interu baš i neće biti savršeno ugodno tijekom božićnih i novogodišnjih praznika, odnosno zimske stanke koja traje tamo do 5. siječnja. Naime, crno-plavi su kalendarsku 2012. godinu završili posrtajem, na svom su San Siru odigrali tek 1:1 sa davljenikom Genoom.

Moglo je biti i gore. Gosti su poveli u 77. preko Immobilea, a od poraza je Inter spasio Cambiasso u 85. minuti. Marko Livaja u igru je za milansku momčad ušao u 79. minuti.

Nakon 18 odigranih utakmica Inter je drugi sa 35 bodova, devet manje od Juventusa, a prestići ga mogu Lazio i Fiorentina, koji imaju utakmicu manje (igraju od 15 sati svoje susrete). Genoa je pretposljednja sa 14 bodova.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije