UFC ON FX

VIDEO Bisping puno pričao, pa legao nakon noge u glavu

UFC on FX
Fightsite.hr
20.01.2013.
u 11:00

UFC u Sao Paulu nakon tjedana i tjedana prepucavanja u medijima, koje je doduše predvodio Michael Bisping, napokon smo dočekali veliki kršaj Vitora Belforta protiv Michaela Bispinga.

Glavni meč večeri bio je, kao i inače, dogovoren na pet rundi po pet minuta, ali sve je bilo gotovo već početkom druge runde i Bispingu je propala prilika da dođe do okršaja protiv Andersona Silve.

Mečevi u glavnom dijelu eventa bili su prilično dobro upareni, zaista je teško bilo prognozirati pobjednike, no kad su se borci našli u oktogonu situacija je bila ipak nešto drukčija te je samo jedan okršaj otišao do kraja i na sudačku odluku.

Vitor Belfort izgledao je prilično nabrijan tijekom službenog vaganja, a mnogi su dodali da dugo vremena nisu već vidjeli Belforta u tako odličnom izdanju. Očito mu je ovaj meč mnogo značio i pripremio se sjajno, a sav taj njegov trud ipak nije bio uzaludan.

Bisping je krenuo nešto aktivnije na početku borbe, napao je Brazilca s nekoliko udaraca, a to je i nastavljao raditi, dok je Belfort i dalje bio prilično strpljiv te samo povremeno napao Bispinga nogom. Može se reći da je prva runda na sudačkim listama pripala Michaelu koji je bio prilično aktivniji, no u samoj završnici prve runde umalo se našao na podu kad je Vitor pogodio high kickom, no ipak ga Belfort tom prilikom nije stigao završiti.

Michael je planirao i drugu rundu odraditi sa sličnom taktikom, no sve mu je to propalo kada je nakon jedne minute borbe primio čisti lijevi high kick koji ga je srušio na pod, a tamo ga je Belfort još malo dokrajčio udarcima prije nego što je uletio sudac i prekinuo borbu, a onda je veliko slavlje Vitora moglo započeti.

Koliko je Vitor bio nabrijan potvrđuje i činjenica da je nakon borbe pozvao Danu Whitea da Chaela Sonnena makne iz borbe protiv Jona Jonesa i ubaci njega!

Rezultati UFC on FX:

Vitor Belfort def. Michael Bisping - TKO (2R, 1:27)
C.B. Dollaway def. Daniel Sarafian - podijeljena sudačka odluka
Gabriel Gonzaga def. Ben Rothwell - zahvat (giljotina gušenje, 2R, 1:01)
Khabib Nurmagomedov def. Thiago Tavares - TKO (udarci, 1R, 1:55)

Više pročitajte na borilačkom portalu Fighsite.hr

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije