oteta novinarka

VIDEO 'Preklinjem Rusiju i Siriju da ispune zahtjeve otmičara'

Ukrajina novinarka Koncareva
YouTube
08.11.2012.
u 08:35

Ukrajinska novinarka koja je prošlog mjeseca oteta u Siriji zatražila je od diplomata i sirijske Vlade da pristanu na uvjete otmičara

Ukrajinska novinarka koja je prošlog mjeseca oteta u Siriji zatražila je od diplomata i sirijske Vlade da pristanu na uvjete otmičara, piše RIA Novosti.

40-godišnja Anhar Končareva je nestala 15. listopada tijekom putovanja u grad Homs. - Moje ime je Anhar. U Homsu sam. Preklinjem ukrajinsko i rusko veleposlanstvo te sirijske vlasti da ispune zahtjeve otmičara - kazala je Končarova na arapskom u snimci objavljenoj na Facebooku.

Nije rekla tko su otmičari, kao niti što traže kako bi je pustili. Končarova je poznata kao stručnjak za Siriju te žestoki podržavatelj sirijskog predsjednika Bashara al Assada. Njezina je rodbina tvrdila da je novinarka ranije primila nekoliko prijetnji sirijskih pobunjenika jer je kritizirala oporbene snage.

>>Samoubilački napad u Siriji: Najmanje 50 poginulih

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije