crna nova godina

VIDEO S pištoljem pozirala za Facebook pa slučajno ubila brata

kina, pregled dana - 06.07.2009.
07.01.2013.
u 08:11

Manuel Ortiz (22) i njegova 19-godišnja sestra Savannah Ramirez prije nesreće su pili

Da oružje i u najbezazlenijim situacijama može biti iznimno opasno pokazuje slučaj Martina Ortiza, kojeg je sestra Savannah Ramirez slučajno ubila pozirajući uz njega s pištoljem, prenosi Huffington Post.

Tragedija se dogodila na Novu godinu u Phoenixu u SAD-u. Ortiz (22) i njegova 19-godišnja sestra su pili, a Savannah se pritom igrala s pištoljem i pozirala za fotografije za Facebook. U jednom je trenutku zapucala, a metak je na mjestu ubio Ortiza. Savannah je nakon nesreće sjedila na nogostupu i plakala, priznavajući da ga je ubila.

Policijski narednik Steve Martos Steve Martos rekao je da će Savannah biti optužena za ubojstvo iz nehaja u slučaju da nalazi pokažu da je bila pod utjecajem alkohola.

Prijatelji su Ortiza opisali kao dragog i duhovitog momka koji je uvijek pokušavao oraspoložiti druge kada su se osjećali loše, prenosi Sun.

- Svima je bio vrlo blizak prijatelj. Jednostavno je uvijek bio uz vas i tužno je da jednu sekundu ovdje, a drugu već nije - rekao je jedan prijatelj.

Policija trenutno istražuje u čijem je vlasništvu pištolj. Savannah je ispitana te se očekuje daljnja istraga.

>> Minnesota: Učiteljica u školu došla s napunjenim Magnumom

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije