Šok u Bugarskoj

VIDEO Skočio na pozornicu i političaru uperio pištolj u glavu

Raffaella Fico
Foto: Pixsell
1/2
19.01.2013.
u 17:22

Dugogodišnji vođa Pokreta za prava i slobode Ahmed Dogan je sa pozornice pobjegao neozlijeđen. Nije poznat razlog zbog kojeg je napadač uperio pištolj u političara.

Prama drama se odvijala na konferenciji za novinare vođe oporbene stranke u Bugarskoj kada je muškarac skočio na pozornicu te je u političara uperio pištolj.

Odmah nakon toga su zaštitari skočili na muškarca te su ga bacili na pod prije nego je uspio učiniti veću štetu. Dugogodišnji vođa Pokreta za prava i slobode Ahmed Dogan je sa pozornice pobjegao neozlijeđen. Nije poznat razlog zbog kojeg je napadač uperio pištolj u njega tijekom konferencije u Sofiji.

Na snimci se vidi da su zaštitari muškarca, nakon što su ga savladali, počeli mlatiti na tlu. - Ahmed Dogan je dobro, sve je pod kontrolom - rekao je glasnogovornik stranke Ceyhan Abramov. Policija je izvijestila i da su uhitili 25-godišnjaka iz grada Burgasa zato što je donio dva noža. Liberalna Doganova stranka predstavlja predstavlja etničke Turke i druge muslimane kojih u Bugarskoj ima oko 12 posto od ukupno 7,3 milijuna stanovnika.

Dogan je jedan od najutjecajnijih političara u državi, a njegova stranka je bila manji partner u bivšoj vladi koju su vodili socijalisti.

>>Dječak (7) donio pištolj u školu: 'Mislio sam da će nas pobiti'

>>VIDEO S pištoljem pozirala za Facebook pa slučajno ubila brata

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?