specijalci u akciji

VIDEO Srpska vojska i policija simulirali vježbu 'Bomba u avionu'

pusenje
Foto: AFP
1/2
04.09.2012.
u 08:08

U toj simuliranoj akciji teroristi su svladali aerodromsko osiguranje, zadržavaju putnike i počinju pregovori u kojima sudjeluje pregovarački tim MUP-a Srbije

Na niškom aerodromu "Konstantin Veliki" pripadnici srpske i granične policije, pripadnici vojske i aerodromske službe izveli su u ponedjeljak navečer vježbu "Bomba u avionu i talačka kriza", prenosi Blic. Cilj vježbe je koordinacija svih službi u simuliranoj vježbi spašavanja putnika i uhićenja terorista, rekao je direktor aerodroma Dragan Bugarinović i naveo da je ovo prva vježba na niškom aerodromu ovakvog tipa u kojoj je bilo oko 80 sudionika.

Prema njegovim riječima, vježba je obuhvatila prisilno slijetanje zrakoplova, sumnju o podmetnutoj bombi i prisustvo terorista među putnicima. U toj simuliranoj akciji teroristi su svladali aerodromsko osiguranje, zadržavaju putnike i počinju pregovori u kojima sudjeluje pregovarački tim MUP-a Srbije, objasnio je Bugarinović za Blic.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?