Redovito zasjedanje

Sutra sjednica Predsjedništva BiH, na dnevnom redu sporazumi i ugovori

SJEDNICA
01.12.2015.
u 16:49

Sjednica će biti održana 2. prosinca 2015. godine (srijeda), u zgradi Predsjedništva BiH, sala 30/I, s početkom u 12,30 sati.

Prijedlog dnevnoga reda:

Prijedlog odluke o prihvaćanju sporazuma i određivanje potpisnika za:

- Sporazum između BiH i Vlade Republike Bjelorusije o ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica,

- Sporazum između Vijeća ministara BiH i Vlade Narodne Republike Kine o ukidanju viza za nositelje diplomatskih putovnica, službenih putovnica i putovnica za javne poslove.

Prijedlog odluke o prihvaćanju sporazuma i određivanje potpisnika za:

- Ugovor o financiranju između BiH i Europske investicijske banke - Modernizacija cesta u FBiH,

- Amandman na Sporazum o financiranju za tehničku pomoć za Autocestu koridor Vc - BiH zaključen između BiH, JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar i Europske investicijske banke,

- Sporazum o grantu br. TFOAO656 (Projekt za jačanje financijskog upravljanja i kontrole) između Bosne i Hercegovine i Međunarodne banke za obnovu i razvitak /Međunarodne asocijacije za razvitak (Svjetska banka).

Prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Azerbajdžan o suradnji u zaštiti od prirodnih i civilizacijskih katastrofa.

- Davanje odobrenja za zaključivanje Memoranduma o razumijevanju između Središnjeg izbornog povjerenstva BiH i misije Organizacije za sigurnost i suradnju u Europi u BiH.

Prijedlog odluke o ratifikaciji: - Izmjene Sporazuma o grantu u okviru nacionalnog programa IPA 2010 za BiH - Dio I - Vodovod i kanalizacija u Republici Srpskoj, sklopljen između BiH i Europske investicijske banke, 6.11.2012. godine u Luxembourgu i 20.11.2012. godine u Sarajevu,

- Ugovora o grantu (Projekt centralnog grijanja Prijedor) između BiH i Republike Srpske i Toplana a.d. Prijedor i Europske banke za obnovu i razvitak koji se odnosi na investicijski grant iz SIDA/ EBRD-ovog Fonda za okolišne i klimatske programe,

- Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Savezne Republike Njemačke o financijskoj suradnji u 2012. godini.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?