izbjegnite ih

7 grešaka u krevetu bez kojih bismo ljepše živjele

18.07.2017.
u 17:04

Neplanirano zabrijemo s bivšim, odglumimo orgazam jer nam se ne da seksati, probudimo se uz tipa čije ime ne znamo...

Da, da, uče nas da u našem seksualnom životu ne bi trebalo biti ničeg što nam nije vrhunaravni užitak, i tjelesni i emocionalni. No neke greške stalno ponavljamo jer malo nas je koje smo u krevetu bezgrešne (ne u doslovnom smislu!).

Seks s bivšim
Eh, tko to nije okusio, neka baci kamen prvi. Tipična situacija, posebno ako se još oboje niste pomirili s prekidom. Dakle, seks s bivšim može funkcionirati (ako ste si doista kvit, pa je ovo čista sirova strast, bez skrivenih nakana i zamjeranja), ali i ne mora. Iako se jako dobro znate i nema neugodnih iznenađenja, sljedećeg se jutra vjerojatno nećeš posebno dobro osjećati jer - ipak nije to više to, piše miss7.24sata.hr. 

Glumiš orgazam kako bi seks što prije završio 
Neraspoložena si ili umorna; nekoliko puta ćeš zastenjati kako bi napokon mogla ići spavati? Nemoj si to raditi. A nemoj ni njemu. Ako vaš odnos nije na tom nivou da mu otvoreno možeš reći da ti u nekom času nije do vođenja ljubavi, onda k vragu sve! A i njegov je ego valjda dovoljno jak da to podnese. Samo ako to ne ponoviš dvadeset puta zaredom... 

Neobuzdana želja 
Pet je ujutro, u klubu si i stvarno si raspoložena za seks. Bacaš se u naručje prvom dečku koji ti priđe, a njemu nikako nije krivo. Nije pretjerano zgodan, poznaš ga deset minuta, ali...  čemu se obuzdavati? Tko uvijek može biti dobra djevojka? Ako si superkulerica koja će tom pričom drugi dan zabavljati prijateljice, preporučamo. Ako nisi, vjerojatno te čeka jutro poslije puno grizodišja. 

Nisi do kraja otvorena 
Seks je u principu dosta dobar, ali opet nedostaje nešto kako bi doživjela vrhunac. Za početak, znaš li sama što je to "nešto"? Ako znaš, situacija nije tako loša. Jednostavno mu pokaži što želiš i kako. Šapni mu na uho, ili, još bolje, vodi ga svojom rukom. Bez srama. Nije sramota priznati da nije sve savršeno. A svaki normalan muškarac bit će ionako presretan ako mu se pokaže kako zadovoljiti damu.  

Pristaješ na stvari koje ti nisu ugodne 
Nelagodno ti je u nekim trenucima, ali misliš kako je možda sve to normalno, samo ti nisi jer ti se ta egzibicija ne sviđa. Prestani! Zlatno pravilo u spavaćoj sobi: čini samo ono što ti se sviđa! Tijekom vođenja ljubavi ne bi trebala osjećati ništa doli ugodu i strast. Ako svaka njegova želja nije ujedno i tvoja, slobodno stavi veto. 

Glumiš orgazam kako ne bi povrijedila njegov ego 
Lijepo od tebe. Ali glumljenje orgazama te može uvući u začarani krug. Glumiš kako ti se partner ne bi osjećao loše, a on zbog toga misli da je tebi dobro baš kao i njemu pa se neće ni zericu mrdnuti od rutiniranog i vrlo komotnog načina na koji vodite ljubav. Koji tebe očito ne zadovoljava. I tako u krug. Na taj način nećeš ni doživjeti orgazam. 

Kad sitnice pokvare trenutak 
U trenutku najveće strasti, kroz glavu ti proleti da se nisi depilirala od... zime? Da lak na noktima nisi očistila od prošlog ljeta? Da ti je na podu pokraj kreveta hrpa prljavih gaćica i najlonki? Ostavljaš ga zaprepaštena lica i juriš u kupaonicu ili kamo već popraviti stvari. Čemu? Samo ćeš pokvariti trenutak, a on ionako u žaru borbe nebi ni primijetio taj tepih na tvojim nogama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?