U nešto drugačijem ruhu

Advent u Čapljini sredinom prosinca – donosimo datum otvaranja

22.11.2021.
u 12:38

Nakon pauze od godinu dana ponovo vraćamo Advent u Naš grad i to u nešto drugačijem ruhu u odnosu na prethodnih godina.  Kako doznajemo od organizatora manifestacija će se održati od 17. prosinca  do 22. prosinca 2021. godine na Trgu kralja Tomislava, stoji na službenoj stranici Grada Čapljine. 

Ovogodišnji Advent stavlja u fokus prvenstveno djecu, a teme su isključivo obiteljske kako i priliči najvećem obiteljskom blagdanu Božiću. U programu Adventa ove godine će sudjelovati dječji vrtići, te osnovne i srednja škola. Donosimo pregršt atrakcija za naše najmlađe od vlakića, tobogana, raznih radionica za djecu i fotografiranja sa Djeda Božićnjakom.

Naravno nismo zaboravili ni na ponudu za odrasle, na Trgu će biti postavljeno 5 kućica, na kojima ćemo imati razne delicije i moći će se popiti čašica kuhanog vina i raznih domaćih likera uz prigodan glazbeni repertoar. I ove godine na Adventu će sudjelovati naši kreativci od kojih ćete moći kupiti prigodne poklone za svoje najmilije.

Po prvi put u Čapljini ćemo imati zajedničko kićenje bora na koje želimo pozvati sve građane, te će ove godine Trg krasiti jaslice koje simboliziraju obitelj što je i tema čapljinskog Adventa.

Posljednju večer Adventa organiziramo gastro večer, a detalje i satnice zabavnog sadržaja donosimo uskoro.

Božićna čarolija dolazi i u Naš grad….

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?