u nedjelju 8. siječnja

Advent u Mostaru bit će zatvoren humanitarnom plesnom revijom

Advent u Mostaru
04.01.2017.
u 15:29

Advent u Mostaru bit će zatvoren u nedjelju, 8. siječnja, humanitarnom plesnom revijom na kojoj će nastupiti plesači mostarski plesnih klubova B-Dance, ProDance, Mo Stars, Flash, Zrinjski i Erigo.

Iz nevladine udruge "Advent u Mostaru" pozvali su sve Mostarce da posjete "Zimski grad" u nedjelju u 18 sati te da tom prigodom udruzi "Minores", koja skrbi za beskućnike, daruju trajne prehrambene proizvode koje ne treba skladištiti na hladnome mjestu, poput konzervi, brašna, ulja, riže, tjestenine.

Inicijativa zajedništva i pomoći beskućnicima i ostalim društveno ugroženim osobama u Mostar nastala je u okviru Susreta za mlade, koji se jednom tjedno održavaju pod geslom "Mladi Katolici sila koja (treba) mijenja(ti) svijet", u franjevačkoj crkvi u Mostaru.

"Ti mladi ljudi rade doista težak posao, ali vrijedan svake hvale, stoga pomozimo im da pomognu onima kojima to zaista treba i odazovite se na plesnu reviju u što većem broju te doprinesite onoliko koliko možete i želite. Jer naše malo, nekom znači puno'', poručili su organizatori humanitarne plesne revije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?