Prvi put zahvaljujući JU Dom kulture i Općini

Adventska idila: Žepče ovih blagdana dobilo i klizalište

07.12.2021.
u 16:35

Još manje od 20 dana ostalo je do najradosnijega kršćanskoga blagdana Božića, a za tek nešto više od tri tjedna uplovit ćemo u novu 2022. godinu. Kao što je to diljem BiH, tako je i u općini Žepče advent ispunjen brojnim sadržajima. JU Dom kulture Žepče uz potporu Općine Žepče i ove je godine predblagdanske i blagdanske dane ispunio novim zimskim sadržajima, piše Večernji list BiH. Tu je i jedna novost. Naime, prvi put u Žepču, na platou Doma kulture, postavljeno je klizalište dimenzija 20x10 metara koje je već otvoreno i takvo će ostati u sljedećih mjesec dana za sve velike i male ljubitelje klizanja.

Iznajmljivanje opreme

Kako su naveli iz Općine Žepče, klizalište je otvoreno svakim danom od 14 sati do 21.30, a na samom klizalištu svi posjetitelji mogu iznajmiti opremu za klizanje.

- Osim zimskoga ugođaja, pripremili smo i tople napitke za ugodnije druženje i boravak na otvorenom za sve naše posjetitelje. Otvorenje našeg klizališta uvertira je za Blagdansku čaroliju koja nas očekuje i ove godine, naš tradicionalni sajam. Kao i proteklih godina, očekujemo veći broj izlagača s područja naše i susjednih nam općina. I ove godine naši prijatelji iz MK United Žepče spremaju zabavu i podjelu paketića za naše najmlađe sugrađane. Tijekom prosinca trg Doma kulture bit će mjesto okupljanja i druženja naših sugrađana. Nadam se da će ova priča postati tradicionalna u ove predblagdanske dane - rekao je ravnatelj JU Dom kulture Žepče Miroslav Ilić pozvavši tom prigodom sve Žepčanke i Žepčake, kao i žitelje susjednih općina da posjete grad i uživaju u svim zimskim sadržajima ovoga prosinca.

Uz službeno otvorenje klizališta na platou žepačkoga Doma kulture, svim posjetiteljima bilo je omogućeno i besplatno klizanje, i to sve do 21.30, do kada se i može uživati u ledenim radostima svakoga dana. Uz dobru zabavu, svakoga dana od 17 do 22 sata organizatori su osigurali i okrjepu za sve posjetitelje. Tu su neizostavni kuhano vino, čaj, slane i slatke zimske delicije, kobasice i fritule, a najavljena su i posebna iznenađenja za najmlađe i malo starije posjetitelje. Organizatori navode kako se boravak na klizalištu i cjelokupni adventski program provode sukladno preporučenim epidemiološkim mjerama zbog pandemije koronavirusa.

Svi pozvani

- Pozivam ovom prilikom sve mlade da dođu na klizalište i da svi zajedno uljepšamo ovu zimsku idilu - kazao je još jednom u prigodi otvaranja klizališta ravnatelj JU Dom kulture Žepče Miroslav Ilić, prenosi Radio Žepče.

Cijena klizanja je pet konvertibilnih maraka za jedan sat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?