Predsjedniku HDZ-a i HNS-a BiH Draganu Čoviću potporu su dali i Mate Bulić, te Marko Perković Thompson
Povratak na članak

Ako će netko Hrvatima opet birati predstavnika upušta se u opasan pothvat rušenja BiH

Čović je istaknuo kako je uvjereniji u pobjedu sada nego u intervjuu danom u lipnju, a razloge za optimizam vidi u svim relevantnim istraživanjima javnog mišljenja

Komentari 9

DU
Deleted user
07:47 18.09.2014.

Napokon nakon 8 godina ce opet Hrvat sjediti u predsjednistvu. Nadam se da nece opet uspjeti dovesti nekog komsica (Budimir, Raguz i sl) sa izbornim inzinjeringom (5 = 1/3 od 17) i uz pomoc MZ na to mjesto.

VL
RO
rosa
10:36 18.09.2014.

Hoćemo li sutra čitati kako je Čoviću Dodik osigurao potporu i od Arkanove pevaljke.

VL
MA
MaryAnn
14:20 30.09.2014.

E baš će se i s tobom usrećiti koji budu glasali za tebe kao i u proteklih 20 godina tijekom kojih ste nas doveli na rub egzistencije. Pa prije bih zaokružila Bakira nego tebe!!! Bar mi neće biti krivo što nemam nikakva prava!

VL
RO
rosa
10:46 18.09.2014.

Zar vam DŽoić ne djeluje da je izgubljen u vremenu i prostoru? Njegovo izgled je ogledalo raspoloženja Posavine prema HDZ-eu.

VL
RO
rosa
10:33 18.09.2014.

"Estradnjaci su pokazali kako prepoznaju važnost svih načela za koje se Čović zalaže". "Akademiku" je jako stalo do "argumenta" kako intelektualna veličina estradnjaka prepoznaje njegove kvalitete. Siguran u pobjedu, a služi se ovako prizemnom propagandom.

VL
RO
rosa
00:21 18.09.2014.

Kada je agresorska Srbija i tzv. JNA protjerivala, rušila, palila i ubijala sve što nije srpsko, jedana mlada osoba sa komunističkom iskaznicom i neskrivenom ljubavi prema ćirilici je primala direktorsku plaću od tzv. JNA. U to vrijeme za svako direktorsko mjesto morala se ispunjavati moralno-politička podobnost, a možemo pretpostaviti kakva se tek podobnost morala imati za mjesto direktora u vojnom poduzeću. Danas ta ista osoba prepotentno tvrdi kako će dobiti podršku Hrvata veću od 70 %. Netko je ovdje lud.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.