HEALTHY CORNER BY SARA

Ako volite zdrave, ukusne i jednostavne recepte, pronašli smo profil u kojem ćete uživati!

Foto: INSTAGRAM @HEALTHYCORNERBYS
1/3
06.04.2020.
u 09:23

Obožavamo isprobavati recepte koje smo pronašli na društvenim mrežama, a pun pogodak je, naravno, kad su oni i zdravi i ukusni. Mnogo takvih recepata pronašli smo na profilu Healthy Corner by Sara, iza kojeg stoji 18-godišnja maturantica Sara Kostović. Sara se opisuje kao zaljubljenicu u kuhinju i zdraviji način kombiniranja namirnica, donosi Diva.hr

- Na profilu dijelim recepte bazirane na zdravijim i nutritivno bogatim namirnicama, kojima se hranim od svoje 6. godine kada mi je dijagnosticirana prva alergija na hranu. Upravo taj prirodni poticaj za biranje drugačijih alternativa glede prehrane od onih uobičajenih, iskoristila sam kako bih na noge stavila Instagram profil koji je moja neiscrpna platforma za širenje mogućnosti spremanja, prije svega ukusnih, ali i zdravih recepata nastalih u mojoj kućnoj radinosti.

Sara kaže da nikad nije imala problema s pronalaskom ideja jer one dođu kad se najmanje nada:

- Jednom kad kročiš u kuhinju i probaš svojih ruku djelo, ljubav se rodi i nema mjesta praznim tanjurima u kući. Osim divnih profila na Instagramu koje vode iznimno talentirani kolege blogeri i od kojih ne mogu izabrati favorite jer su sve to ljudi koji žive ono što i prezentiraju, vječna inspiracija ostat će mi moja obitelj koju redom čine školovani kuhari i način dalmatinskog života koji ne priznaje ništa osim dobrog pjata ukusne spize.

Sara kaže da, bez obzira na to što je svoj kulinarski put odredila da bude popločan drugačijom vrstom namirnica, obožava tražiti načine kako svakodnevne recepte prilagoditi sebi i svojem načinu pripreme hrane: 

- Uvijek se volim prisjetiti svog prvog zdravijeg recepta kojeg sam napravila kada mi je dijagnosticirana alergija na pšenicu i bijeli šećer, a to su različite vrste doručaka koji mi i dan danas svako jutro mame osmijeh na lice. Iznimno mi je drago, prije svega vidjeti koliko je shvaćanje važnosti pravilnije prehrane uzelo maha i veseli me vidjeti način na koji publika ukomponira moje recepte u svoj svakodnevni meni od doručaka, preko slastica pa sve do ručkova.

Sara se osvrnula i na reakcije publike, koje su iznimno pozitivne na sve što prezentira, a najviše je veseli kad dobije fotografije isprobanih recepata, sreći tad nema kraja.

- U tom trenutku shvatim kako sve ovo definitivno ima smisla, zaključila je Sara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?