bebi odjeća

Anbinni i GS po deseti put nositelji OEKO-TEX certifikata

03.01.2019.
u 12:00

Anbinni je brend bebi odjeće koja se proizvodi od 2009. godine u Vitezu. U Anbinni asortimanu imamo bebi i dječju odjeću, opremu za krevetiće i bebi posteljine koje se mogu kupiti u svim prodajnim centrima FIS.

Anbinni je postao jedan od popularnijih i poznatijih brendova bebi odjeće u BiH jer je naša odjeća dizajnirana s posebnom pažnjom i ljubavlju. Prilikom dizajniranja željeli smo napraviti odjeću za bebe koja će biti udobna, kvalitetna i sigurna. Iz sezone u sezonu nastojimo pratiti modne trendove, vodeći računa o vrsti i kvaliteti materijala koji koristimo u proizvodnji. Budući da je bebina koža oko 4 puta tanja od kože odrasle osobe znatno je osjetljivija.

Upravo zbog osjetljivosti bebine kože pri stvaranju Anbinni odjeće birali smo pamuk vrhunske kvalitete. Cilj nam je ponuditi bogat asortiman kvalitetne odjeće za bebe po povoljnim cijenama.

Poduzeće FIS je 2002. godine na tržište plasiralo vlastiti proizvod – liniju čarapa GS. Proces proizvodnje se odvija na vrhunskim strojevima najnovije generacije. Mjesečni kapacitet proizvodnje od 120 000 pari čarapa čini asortiman muških, ženskih, dječjih, medicinskih kao i sportskih čarapa.

Čarape izrađujemo od prirodnih materijala, pažljivo odabranih i testiranih u licenciranim laboratorijama. Postojanost boja, visoki kvalitet i udobnost, te boje i dezeni koji prate modne trendove, svojstva su koji udovoljavaju i europskim standardima. GS čarape odolijevaju svakodnevnim izazovima moderne obitelji, odan su „saputnik“ na dječjim treninzima, poslovnim i radnim prilikama. Bitno je naglasiti da su GS i ANBINNI brendovi ponosni nositelji OEKO-TEX certifikata već desetu godinu zaredom koji garantira sigurnost i kvalitet materijala korištenih u proizvodnji.

Dokaz tome je i nedavna posjeta supervizora za pomenuti certifikat gđe. Rayne Dobrinove.

KOMENTAR SUPERVIZORA

Moje nedavna posjeta FIS kompaniji je bila u vezi sa trećom kontrolom certifikata, standarda 100 u koorperaciji sa mađarskim institutom Innovatext. Utisci su veoma dobri, proizvodi i proizvodni procesi zadovoljavaju sve visoke standarde OEKO-TEX certifikata. GS i Anbinni artikli su označeni sa OEKO-TEX oznakom te informiraju kupce o kvaliteti i sigurnosti artikala.“ - Rayna Dobrinova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije