online prijava simptoma

Aplikacija za COVID u BiH olakšala pristup zdravstvenoj usluzi

mobitel
Thinkstock
23.11.2020.
u 16:30

Nakon što je u petak Zavod zdravstvenog osiguranja Sarajevske županije u rad pustio aplikaciju za online prijavu simptoma, putem web stranice, u samo tri dana zabilježeno je 229 prijava, od čega je trenutno samo 51 otvorena, odnosno u proceduri.

Sve ostale prijave putem aplikacije su riješene, odnosno građani su dobili povratne informacije (uputnicu za pretrage, terapiju i sl.).

Kako je priopćeno iz Zavoda zdravstvenog osiguranja, korištenje aplikacije omogućava građanima da lakše i brže dođu do svog liječnika, posebno zbog opterećenosti linija za pozive, putem kojih se događalo da i po nekoliko sati ili čak dana ne uspijevaju kontaktirati zdravstvene radnike, a samim time i dobiti upute za dalje postupanje, prenosi N1.

Zavod će i u narednom razdoblju, u skladu s mogućnostima i nadležnostima, ulagati maksimalne napore kako bi osiguranicima omogućio brži pristup i lakše korištenje usluga zdravstvene zaštite.

Pristup aplikaciji je omogućen putem OVOG LINKA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?