SREĆA U NESREĆI

Automobil proklizao s rive, spasila ga usidrena brodica: ‘Ne može se tu parkirati‘

26.11.2021.
u 10:24

U Kaštel Novome fotografiran je automobil koji je sinoć malo ‘izletio‘ s rive i naslonio se na konobe brodice koja se tu nalazila. 

Facebook stranica Prometne Zgode I Nezgode na kojoj je objavljuju svakodnevne isječke iz života na hrvatskim cestama ponovno je pronašla jedan dalmatinski biser, prenosi Slobodna Dalmacija.

U Kaštel Novome tako je fotografiran automobil koji je sinoć malo 'izletio' s rive i naslonio se na konobe brodice koja se tu nalazila.

Kako to i obično biva, u komentarima se odmah povukla rasprava o tome kako je došlo do klizanja prema moru, a neki od komentatora su i prilično kreativni.

- Imali smo dosad siledžije koji zauzmu dva parkirna mjesta, a ovaj je otiša za razinu više: zauzeo je jedno parkirno mjesto i jedno brodsko, kaže jedan.

- Može li broj telefona čovjeka koji je prodao ovo uže?, pita drugi, a treći dodaje kako svaka čast brodu koji ga je spasio.

Četvrti pak ironično upozorava kako se tu ne smije parkirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?