DIVNI SU

Baka (93) i unuk (27) nasmijavaju milijune na internetu: Prati ih tri milijuna ljudi

Foto: Instagram
1/4
11.12.2019.
u 13:30

Kostimi iz crtića, 'prankovi' i skečevi su dio humorističnog repertoara svjetski poznate bake i unuka.

Pauline 'Granny' Kana je baka od 93 godine, dolazi iz američke države Ohio, i uspijeva održati zavidno dobar odnos sa svojim unukom Rossom Smithom (27). To i ne bi bilo tako neobično da 'Granny' Kana nije zapravo glavna akterica megapopularnih komičnih videa koje kreira zajedno sa svojim unukom. Dvojac izaziva osmijeh samom svojom pojavom, a pogotovo još kada rekreiraju scene iz različitih filmova, animiranih filmova, ili snimaju smiješne videe.

Različita kostimiranja, 'prankanje' prolaznika na ulici, parodije rap pjesama i skečevi su razni načini na koje Ross Smith uveseljava svoje pratitelje na društvenim mrežama. U šest godina, koliko već zajedno nasmijavaju ljude, došli su do 898 tisuća pretplaćenih korisnika na YouTubeu, a na Instagramu do čak 2.7 milijuna pratitelja.

Ross je kratke humoristične videe počeo objavljivati na nekadašnjem Vineu i stekao zavidan broj ljudi koji su ga pratili, no od kada je u jednom videu zamolio baku da mu pomogne, njihova je slava porasla, a nekoliko videa je postalo viralno. Ipak, ono što izaziva velike simpatije među gledateljima nije samo njihova razlika u godinama, već to što se zabavljaju baš kao pravi najbolji prijatelji.

Ako do sada i niste znali da se iza njih kriju 'Granny' Kana i Ross Smith, sada je pravo vrijeme da im upamtite imena, jer će nas vjerojatno još puno puta nasmijati do suza.



Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije