izbornik

Baždarević objavio spisak: Za Grčku pozvana 23 Zmaja i pet rezervnih

Baždarević
04.11.2016.
u 12:01

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević objavio je danas spisak reprezentativaca na koje računa u susretu s Grčkom 13. studenog 2016. godine u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, piše Patria.

Izbornik je pozvao 23 igrača za okupljanje, te još pet u slučaju ukoliko bude ozlijeđenih igrača. Iako među 23 pozvana igrača nema nikoga iz BHT Premijer lige, od pet rezervnih tri su iz domaće lige Haris Duljević (FK Sarajevo), Miroslav Stevanović (FK Željezničar), Tomislav Tomić (HŠK Zrinjski).

Sanjin Prcić i Marin Ančić ranije su otkazali dolazak zbog ozljeda. 

- Znamo koja će važnost i značaj biti ove utakmice koja neće biti jedna od najvažnijih jer svaka poslije bit će izuzetno važna. Ja se nadam da ćemo imati dovoljno kulture, nogometne kulture i snage da ostvarimo naš cilj, da izvučemo povoljan rezultat mi ćemo igrati na pobjedu, a kako će se završiti vidjet ćemo - kazao je izbornik Baždarević. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije