testovi pokazali

Beba iz Mostara nije zaražena koronavirusom

N1
18.03.2020.
u 17:19

Novorođenče iz Mostara nije zaraženo koronavirusom, potvrđeno je na današnjem pressu Kriznog stožera Civilne zaštite FBiH. Beba je testirana nakon što su nalazi pokazali da je majka zaražena.

Slučaj rodilje povezan je sa 53-godišnjim muškarcem iz Mostara koji je prvi oboljeli u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, piše Klix.ba. 

Podsjećamo, muškarac se javio u SKB Mostar s temperaturom i ozbiljnim respiratornim tegobama, negirajući da je bio u nekoj od rizičnih zemalja te je smješten prvo na odjel za plućne bolesnike.

Danas je objavljeno da su zaražene još dvije osobe, njegova 54-godišnja supruga i 41-godišnja rodilja, koja je zaposlena u njegovoj tvrtki. Odmah nakon toga testirano je i novorođenče. Nalazi sina 53-godišnjeg muškarca su bili negativni, ali je testiranje ponovljeno i rezultati za sada nisu poznati.

Naknadno je potvrđeno da je zaražen još jedan muškarac iz Mostara iz istog klastera. Svi ostali koji su testiraniu Mostaru su negativni, a nalazi su ponovljeni radi sigurnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije