posjet

Vučić u Mostaru: Vjerujem da put ka EU svi možemo zajedno ubrzati!

vucic
03.04.2017.
u 18:34

Aleksandar Vučić stigao je u Mostar, gdje su ga u zračnoj luci dočekali gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i veleposlanik Srbije u Bosni i Hercegovini Stanimir Vukićević.

"Morate razgovarati. Nekome nije lako jednom, drugom nije lako drugi put, ali srpsko-bošnjački dijalog je bitan", kazao je Vučić, kazavši da je dobio enorman broj glasova u Novom Pazaru, Tutinu i drugim mjestima u Srbiji.

"Uvijek sam spreman za razgovor. Uvijek je to za boljitak, otopljavanje odnosa. To je bolji odnos za obične ljude koji ne trebaju razmišljati preko nišana", dodao je Vučić u obraćanju medijima, prenosi N1. 

Kazao je da su sjamovi, poput sutrašnjeg u Mostaru odlična prilika da se sastanete sa svima, i da umjesto 10 posjeta - odradite jednu.

"Ponosan sam što sam sa Zapadnog Balkana, ne stidim se toga. Mi možemo biti mašina razvoja EU, nismo bogatiji od ostalih - ali kada imate dvostruki ili trostruki rast - EU će pokazati poštovanje", ocijenio je Vučić.

"Da budem iskren, ljudi u regiji su siti rasprava i svađa. Vjerujem da put ka EU svi možemo zajedno ubrzati", dodao je Vučić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije