Mostar

Bešlić i Herceg zahvalili svima koji su sudjelovali u spašavanju tragično stradalih studenata

spasavanje
23.12.2015.
u 18:24

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić zahvalili su u srijedu svima koji su dali svoj doprinos u potrazi za tijelima i dostojanstvenom ispraćaju tragično stradalih studenata iz Vukovarsko-srijemske županije.

"Velika tragedija u kojoj su život izgubila četiri mlada studenta Sveučilišta, ujedinila je građane Mostara i Hercegovačko-neretvanske županije u boli, ali i u zajedničkoj želji da pružimo ruku potpore i riječ utjehe. Od trenutka kobne nesreće do ispraćaja i ukopa naših Tene, Antonije, Domagoja i Vjekoslava, brojni su znani i neznani, pojedinci i institucije spremno pritekli u pomoć. Svima njima upućujem riječi iskrene zahvalnosti“, stoji u upućenoj zahvali predsjednika Vlade HNŽ-a.

„Na poseban način želim zahvaliti pripadnicima službi spašavanja, vatrogasnih postrojbi, djelatnicima MUP-a, Sveučilišne kliničke bolnice, Doma zdravlja Mostar i hitne pomoći, koji su nesebično i u najkraćem roku sve svoje ljudske i profesionalne kapacitete stavili na raspolaganje“, dodaje se.

Herceg i Bešlić zahvalili su i Sveučilištu u Mostaru i Generalnom konzulatu Republike Hrvatske, uz čiju je potporu zajednički organiziran posljednji ispraćaj stradalih studenata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije