Bešlić posjetio školu u povodu početka nove školske godine

04.09.2017.
u 14:48

 U povodu početka nove školske godine, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić sa suradnicima posjetio je Osnovnu školu Silvija Strahimira Kranjčevića, priopćio je Ured za odnose s javnošću Grada Mostara.

Tom prigodom Bešlić je učenicama i učenicima, a posebice onima koji kreću u prvi razred te učiteljima i roditeljima zaželio sretan početak nove školske godine. 

Ravnateljica Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića Darija Stojčić, pridružila se čestitkama, te ovom prigodom zahvalila gradonačelniku Bešliću i Gradu Mostaru na dosadašnjoj konkretnoj potpori radi stvaranja boljih uvjeta za odvijanje nastave za 493 učenika, koliko ih pohađa nastavu u ovoj gradskoj školi u jednoj smjeni.

Inače, prema dosadašnjim podatcima, u školskoj godini 2017./2018. u prve razrede osnovnih škola u Mostaru, prema još nepotpunim podatcima, upisano je nešto više od tisuću učenika i učenica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije