novogodišnja čestitka

Bešlić: U 2019. napraviti novi iskorak prema razumijevanju i međusobnom prihvaćanju svih različitosti

28.12.2018.
u 18:51

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić uputio je novogodišnju čestitku stanovnicima Mostara u kojoj se navodi kako je 2018. godina bila godina velikih turbulencija i izazova, ali i godina uspješno realiziranih projekata.

"Zajednički zakoračimo u 2019. godinu svjesni vlastitih vrijednosti, kao i odgovornosti te usmjerimo svoje sposobnosti, na rad i znanje i za dobrobit grada uz nadu da ćemo u ovoj godini doći od Odluke kojom će Mostar postati europska prijestolnica kulture 2024", poručio je Belić.

Mostarski gradonačelnik istaknuo je kako je u 2019. godini važno napraviti novi iskorak prema razumijevanju i međusobnom prihvaćanju svih različitosti.

"Na taj način stvaramo i političku stabilnost koja je preduvjet napretku kako nas osobno tako i svakog naroda te svih građana i cijele naše domovine Bosne i Hercegovine. U tom duhu iskreno se nadam kako će nam svima 2019. biti bolja, zdravija i uspješnija od ove koju ispraćamo", stoji u Bešlićevoj čestitki.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije